Med Bob på slottet

Idag kom jeg ved et uheld at køre til Fredensborgs Slot. Mens jeg kom klip-klappende ind forbi bjørnehuerne med blikket stivt rettet mod slotskirkens tårn, klar til det aftalte møde med Jens Rømer og Sven-Ingvar Mikkelsen, blev dronningen med gemal kørt steder hen i utroligt sorte biler. Syntes nok at det var mærkeligt at skulle snakke om at holde koncert der, og det viste sig da også at jeg var landet forkert. Frederiksborgs Slotskirke var den rigtige destination. Ikke mindre prangende og lidt mindre royalt, hvilket nu ikke gør noget.

Det viste sig at Bob Dylan (ja, den Bob Dylan) tilfældigvis har en udstilling på slottet lige nu med sine billeder. Tror egentlig aldrig at jeg har været så tæt på denne kæmpe af en mand tidligere. Heller nu ikke dronningen. Men Bob er altså noget større i min lille verden.

2014-05-21 11.14.112014-05-21 11.23.30